Om AMF

Alvøens musikkforening er et middels stort janitsjarorkester med en god fordeling på messing og treblås. Korpset er svært aktivt, og deltar årlig i flere konkurranser – deriblant Norgesmesterskapet for janitsjarorkestre. Alvøens musikkforening har flere seire og mange fine plasseringer i disse konkurransene.

Korpset spiller i 1. divisjon, og musikkutvalget har god variasjon med utfordringer til alle instrumentgrupper.

Musikkforeningen øver på tirsdager (19–22) i Kultursalen på Vannkanten, og dirigeres i dag av Bengt Florvåg.

Alvøens musikkforening rekrutterer medlemmer fra hele Bergen og nabokommunene.

Konserter er selvfølgelig en naturlig del av korpsets virksomhet, men musikkforeningen tar også på seg spilleopdrag, og korpset har også god erfaring med arrangementer som bl.a. juletrefester.

Alvøens musikkforening ble formelt dannet i 1920, men historien går enda lengre tilbake i tid. Musikkforeningen hadde sterke bånd til industrien som var i Alvøen.

Har du spørsmål, kan vi kontaktes på kontakt@alvoens.no.

Trenger du musikk til et arrangement?

Alvøens Musikkforening påtar seg store og små spilleoppdrag. Ønsker du et helt korps, eller kanskje bare et lite ensemble? Vi kan hjelpe med det meste:

Ensemble
  • Musikk til juletrefest
  • Kundearrangement
  • Tyrolermusikk
  • Treblåsensemble
  • Messingensemble
  • Solister
  • m.m.

For booking og prisforespørsel, ta kontakt med Fredrik Berntsen Due på dueberntsen@hotmail.com eller 452 72 574.

Grasrotandelen

Velg oss som grasrotmottaker, så får vi 5 % av det du spiller for. Det har mye å si for oss, og er null stress for deg! Gjør én av tre:

  • Send SMS Grasrotandelen 983898815 til 2020 (gratis)
  • Ta med dette til kommisjonær
  • her og klikk "Tilknytt"

Tusen, hjertelig takk!

Storeslem i Hordaamatøren!

Vi deltok i Hordaamatøren arrangert av NMF Hordaland i helgen, og tok hjem 1. plass i 1. divisjon med totalt 103 poeng (95 spillepoeng og 8 programpoeng). I tillegg fikk Fredrik solistpris for Domen, klarinettene fikk gruppepris og korpset fikk programpris. HURRA!

23.10.2016

VI FLYTTER!

Vi har fått nye øvingslokaler: Kultursalen på Vannkanten. Tirsdag 12. januar blir vår første øvingsdag der. Det vil fortsatt bli enkelte øvinger på Lokalet i Alvøen denne våren.

08.01.2016

VI VANT!

NM 2016 er vel overstått og vi hadde noen kjekke dager i Trondheim. Alvøens Musikkforening vant 2. divisjon med 98 poeng. Dette betyr at vi vil delta i 1. divisjon i NM 2017, vi gleder oss allerede.

17.03.2016